Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

“Warning: simplexml_load_string()” - Error popped up out of nowhere? 
 
geek-hire
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2008-01-06
 

Hi there!

I have had an online shop running with Magento ( http://www.bathshebaonline.co.uk ) for a long time now and all of a sudden, out of the blue, this error appears on the front and back end…

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 2: parser error : error parsing attribute name in /home/sites/bathshebaonline.co.uk/public_html/lib/Varien/Simplexml/Config.php on line 494
Trace:
#0 /home/sites/bathshebaonline.co.uk/public_html/lib/Varien/Simplexml/Config.php(494): mageCoreErrorHandler(2, ‘simplexml_load_...’, ‘/home/sites/bat...’, 494, Array)
#1 /home/sites/bathshebaonline.co.uk/public_html/lib/Varien/Simplexml/Config.php(482): Varien_Simplexml_Config->loadString(’
_loadDeclaredModules(’/home/sites/bat...’)
#4 /home/sites/bathshebaonline.co.uk/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(208): Mage_Core_Model_Config->init(Object(Mage_Core_Model_Config_Base))
#5 /home/sites/bathshebaonline.co.uk/public_html/app/Mage.php(404): Mage_Core_Model_App->init(Array)
#6 /home/sites/bathshebaonline.co.uk/public_html/app/Mage.php(423): Mage::app(’’, ‘store’, Array)
#7 /home/sites/bathshebaonline.co.uk/public_html/index.php(40): Mage::run(’’, ‘store’, Array)
#8 {main}

Any ideas what could have caused this, and how to fix it?

>:(

Thanks!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top