Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

please help, admin selection gone after creating new store view
 
vicious.lad
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2008-08-12
 

Hi,

I’m fairly new to Magento, been using it for 2 days now. But today, when creating a new storeview, I accidentally clicked default. Now the mainpage, admin & everything else is just 404. Is there any way to fix this? I tried going to the mainfolder on the ftp site, to manually change this mistake, but there’re so many files, it like looking for a needle in a haystack. Any help is appreciated.

thanks in advance

V

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
AaronNiemi
Jr. Member
 
Total Posts:  7
Joined:  2008-08-07
 

Same thing just happened to me… did you find a solution?
TIA
-Aaron

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
AaronNiemi
Jr. Member
 
Total Posts:  7
Joined:  2008-08-07
 

I was able to fix this by going into the database and going to this table: mg_core_store_group and set the default_store_id to 1 (where it was previously 0).
HTH
-Aaron

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
vicious.lad
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2008-08-12
 

i’m afraid this solution didn’t work for us, maybe we did something different…

but thanks anyway!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top