Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Page 9 of 9
Shipping Modul untuk Kurir Indonesia
 
nominasi
Jr. Member
 
Total Posts:  13
Joined:  2011-10-30
 

Hallo teman-teman yang uda pernah download tolong dong di share disni mungkin ada masta coding yang mau bantu lagi untuk update

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
raisal
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2012-10-29
 

gan , saya sudah coba install modul jne punya agan suhanto , tapi saya ga nemu file .csvnya dimanapun . mohon bantuannya agan-agan sekalian .
thanks smile

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
arbai
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2012-07-03
 

ada yang punya sample csv nya gak, tolong bantuannya

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Flosse
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2012-11-19
2113 Thompson Street
 

Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I have truly loved surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!
Fortuner SUV terbaik
cool hmm

File Attachments
fortuner SUV terbaik.pdf  (File Size: 116KB - Downloads: 83)
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
nominasi
Jr. Member
 
Total Posts:  13
Joined:  2011-10-30
 

mantab informasinya
____________________
http://www.cilukbah

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
wakanina
Member
 
Total Posts:  45
Joined:  2012-03-14
 
raisal - 04 November 2012 07:20 PM

gan , saya sudah coba install modul jne punya agan suhanto , tapi saya ga nemu file .csvnya dimanapun . mohon bantuannya agan-agan sekalian .
thanks smile

Mf nih sebelumnya, mungkin ini tidak menjawab pertanyaan Agan.

Coba pake IndoCityList Extension untuk menampilkan nama kota/kabupaten kemudian Agan bisa setting ongkir pake Webshopp Apps Matrixrates.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
irez
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2013-02-01
 

yang udah ane alami:

1. install module ini melalu magento connect
2. masukin contoh rate
3. indokurir service = blank
4. enable di configuration
5. setting origin

tapi di checkout ga muncul.. gmana ya? mohon bantuan

magento 1.7

http://hom-hai.com

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
WakaMage
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  3
Joined:  2013-01-13
 
irez - 01 February 2013 09:08 PM

yang udah ane alami:

1. install module ini melalu magento connect
2. masukin contoh rate
3. indokurir service = blank
4. enable di configuration
5. setting origin

tapi di checkout ga muncul.. gmana ya? mohon bantuan

magento 1.7

http://hom-hai.com

Coba pake IndoCityList Extension untuk menampilkan nama kota/kabupaten kemudian Agan bisa setting ongkir pake Webshopp Apps Matrixrates.

Ada panduan setting ongkirnya juga dalam paket IndoCityList Extension itu.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
WakaMage
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  3
Joined:  2013-01-13
 

Udah ada module shipping JNE nih. Namanya JNE Indonesia Shipping Magento Extension.

Silahkan ke TKP gan....

http://www.wakamage.com/jne-indonesia-shipping-magento-extension

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top
Page 9 of 9