Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Magento Connect -> Manage Packages Problem
 
VooDo0
Jr. Member
 
Total Posts:  6
Joined:  2008-08-07
 

Hi, everybody
I have a problem with magento connect. When I select Magento Connect -> Manage Packages I get this error:

Fatal error: Uncaught exception ‘Mage_Core_Model_Store_Exception’ in /home/destilia/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php:1049 Stack trace: #0 /home/destilia/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(541): Mage_Core_Model_App->throwStoreException() #1 /home/destilia/public_html/magento/app/Mage.php(192): Mage_Core_Model_App->getStore(NULL) #2 /home/destilia/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Session/Abstract.php(67): Mage::getStoreConfig(’web/cookie/cook...’) #3 /home/destilia/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Session/Abstract/Varien.php(42): Mage_Core_Model_Session_Abstract->getCookieLifetime() #4 /home/destilia/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Session/Abstract/Varien.php(101): Mage_Core_Model_Session_Abstract_Varien->start(NULL) #5 /home/destilia/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Session/Abstract.php(36): Mage_Core_Model_Session_Abstract_Varien->init(’admin’, NULL) #6 /home/destilia/public_html/magento/app/code/core/Mage/ in /home/destilia/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php on line 1049

I can’t use magento connect in this case…
I will appreciate any help!
Thank you in advance!

BR

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Moshe
Magento Team
 
Avatar
Total Posts:  1770
Joined:  2007-08-07
Los Angeles
 

Which vesion you currently run?

How many websites and stores do you have?

Did you have to change /index.php to set Mage::run("default"); ?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
VooDo0
Jr. Member
 
Total Posts:  6
Joined:  2008-08-07
 

Hi Moshe,
I run magento-1.0.19870.4.tar.gz. I use default installation. No mods. 1 store, 1 website, the default 3 views. I just tried to run “default” - the result is the same. What’s the logic with this? I will try to fix it if i know the logic.

10x for the reply!

BR

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
VooDo0
Jr. Member
 
Total Posts:  6
Joined:  2008-08-07
 

Problem persists with version 1.1.2 of magento. Tested on default installation without mods.
Please help resolving this problem.
10x in advance!
BR

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
VooDo0
Jr. Member
 
Total Posts:  6
Joined:  2008-08-07
 

Fixed this. I made new installation of 1.1.2, then copy the php.ini for the pdo modules in the main directory of the store and in the /downloader folder.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top