Mój dotychczasowy hosting nie posiada mhash, wiêc odpada. I tak chcia³em sie przenie¶æ na Dreamhost ale z tego co pisz± inni to DH te¿ odpada.
No to mo¿e s± jakie¶ fajne polskie hostingi pod Magento.
Pozdrawiam
A.Piotrowski (Lento.pl) - 02 September 2007 04:21 AM
Jak na razie możesz założyć sobie konto testowe i sprawdzić czy Ci odpowiada.
Jeżeli chcesz to później wrzucę Ci również paczkę Magento po SSH żebyś nie musiał wgrywać tego przez FTP.
Bardzo chętnie jak założę sobie konto testowe to dam ci znać (pewnie jutro).
Magento dziala obecnie zarowno na nazwa.pl jak i home.pl, ale predkosc jest porazajaco niska. Te hostingi nie nadaja sie za bardzo na komercyjny sklep, a raczej do testowania mozliwosci skryptu. Jesli ktos chcialby zebym podal adresy do testowych sklepow podstawionych na nazwa.pl oraz home.pl to piszcie PW.
Witam wszystkich, dzisiaj przeniosłem swój sklep na dedyka i powiem że w podstawowej konfiguracji sklep ładuje się o wiele szybciej niż na nazwa lub home.
Takie same osiągi można tez uzyskać na VPS-ie. Teraz czeka mnie tylko optymalizacja i wówczas będzie można powiedzieć coś więcej o wydajności.
Witam wszystkich, właśnie zakończyłem instalację sklepu na serwerze dedykowanym i przy podstawowej konfiguracji (bez optymalizowania czegokolwiek) sklep działa o wiele szybciej niż na nazwa czy home.