Na początku brawa dla pionierów polskiej wersji tego forum oraz supportu Lento.pl.
Przyznam szczerze, że czekałem na coś takiego (Magento).
Pierwsze wrażenie?
Jest ładnie, funkcjonalnie i udostępnione demo mieści się generalnie w wytycznych uzyteczności.
Oczekuję od projektu pełnej kontroli i dowolnych modyfikacji, jak dla Joomla!
chcialbym sie przywitac w polskiej spolecznosci Magento.
Bede mial przyjemnosc (albo pecha bo produkt nie jest na to jeszcze gotowy ) stawiac magento juz w wersji produkcyjnej w lutym.
to ja też się przywitam i dołączę do szczęśliwych może nie posiadaczy ale testerów/odkrywców magneto bo jak na razie to mi szczęka opadła jak zrobiłem instalkę na localhost a później na Vpsie, a ja wdrażałem sklepy na xt- commerce he ....
dziękuję wszystkim, którzy się napracowali wspierając polską wersję.
Przyglądam się Magento od kilku godzin i jestem pod dużym wrażeniem. Pięknie to wygląda.
Ponieważ planuję realizację sklepu w najbliższym czasie mam pytanie. Adamie, kiedy planujesz udostępnić moduły do Allegro i porównywarek? Będą płatne czy darmowe?
Również planuję wdrożyć sklep na Magento w niedalekiej przyszłości.
Spędziłem dzisiaj 4 godziny i jestem zachwycony.
Niedociągnięcia pewne są, troche chaosu też, albo moja wiedza jeszcze za mała o systemie
Tak czy siak społeczność rośnie.
Gdyby trzeba było coś pomóc jeśli chodzi o tłumaczenie dokumentacji to walić śmiało, sam system już A.Piotrowski przetłumaczył więc nie ma co się wychylać
Witam !
Dziękuję Wszystkim, za wielki nakład pracy,wspomagający polską wersję Magento.
Moje skromne uznanie (a nawet pozytywne zaskoczenie )
pozdrawiam Wszystkich,
Miri