Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

DataFlow won’t import in 1.1 Beta (or 1.1.1 Stable)
 
sherrie
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1655
Joined:  2007-12-14
Waterloo, ON
 

I created an import folder (with 777 permissions) under var just like before and it says it uploads the information, yet when I go to the dropdown to select it, there are no options there and if you look on the server it does not have anything in the import folder.

Any ideas what’s going on here?  It worked great in 1.1 Alpha ... 1.1 Beta, not so much.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
thE_iNviNciblE
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  220
Joined:  2008-01-09
Oldenburg
 

i can confirm this bug in 1.1.0 BETA (!)

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
jan212
Guru
 
Avatar
Total Posts:  407
Joined:  2008-01-03
 

I can see the files, but the import doesn’t work even the success notice is shown.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
thE_iNviNciblE
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  220
Joined:  2008-01-09
Oldenburg
 
jan212 - 15 July 2008 08:18 AM

I can see the files, but the import doesn’t work even the success notice is shown.

i can see the files on my FTP -> /var/import/ ... but not in the selectionbox in the Backend of Magento Commerce - Dataflow

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
sherrie
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1655
Joined:  2007-12-14
Waterloo, ON
 

I don’t see them in either place.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
sherrie
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1655
Joined:  2007-12-14
Waterloo, ON
 

Seems to be doing the same thing in 1.1.1 stable from what I can tell ...

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
joesixpack
Member
 
Total Posts:  35
Joined:  2008-06-23
 

When exporting 1.1.1 stable gives me:

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in . . . /lib/Varien/Object.php on line 271

Jeez. Well, at least the front end of 1.1.1 is a lot faster than 1.0. And, just imported 2000 products without a hitch. Took about 10 minutes.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
gadny
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2008-08-01
 

I’m having the same issue with 1.1.4 - file uploads, it’s there, 777 permissions, but nothing in the dropdown. Any official word on this?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top