Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Bug?  Second store url remapping…
 
RPGShop
Sr. Member
 
Total Posts:  143
Joined:  2008-06-16
 

How come this link works fine on my main store:

http://www.rpgshop.com/default/diplomacy-1.html

but fails to resolve and takes you to the front page for my second store front?

http://www.gamersattic.com/gamersattic/diplomacy-1.html

I’m using version: 1.0.1something

See for your self that links on the front page of the RPGShop site work but not the ones for GamersAttic

http://www.RPGShop.com

http://www.GamersAttic.com

Though when you’re browsing in the category and click the item, the link does work:

http://www.gamersattic.com/gamersattic/war-board-games/diplomacy.html

Granted my front page is using the Featured Products special hidden category hack to display it. Maybe that’s the fault… anyone know what’s wrong with that code then?

EDIT: Same thing happens when you search for a product and click off the results. I searched for “Acquire” and click it and I get sent to this link http://www.gamersattic.com/gamersattic/acquire-4.html which actually puts me on the front page again.  Nothing works then a broken search for a store front!

James

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
RPGShop
Sr. Member
 
Total Posts:  143
Joined:  2008-06-16
 

Odd, on more investigation I find that the -1 on the html url is the problem. Notice diplomacy-1.html ? That’s invalid/doesn’t exist. This works fine (as the entry in the catalog_product_entity_varchar table for atrribute 72 is actually “diplomacy.html"…

http://www.gamersattic.com/gamersattic/diplomacy.html

So why/how did the -1 end up on the url of this and many other products?  What functions are tagging that on the end when the stored url doesn’t have it? Is that the store number?  Did a product url somehow get assigned to only one store and not both? But why then does it show up on the front page and in search of both stores? RPGshop = 1 and Gamers Attic = 3—I did find one url in the table with a -3 on the end of it. But when I search in the main storefront (default)

http://www.rpgshop.com/default/catalogsearch/result/?q=ravenloft+gazetteer&x;=0&y;=0

it displays this url and it works fine… HUMPH

http://www.rpgshop.com/default/ravenloft-gazetteer-3.html

Also odd is that this is the -1 but does work correctly from the front page or a search results:

http://www.gamersattic.com/gamersattic/home-page-new-products/trap-die-1.html
http://www.gamersattic.com/gamersattic/trap-die-1.html

Any input on what might be going on here? It’s very annoying that some products on our 2nd store front actually point to nowhere.

James
(CONFUSED)

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top