Magento Forum

I can’t see Currency or When I move Search Box it does not happen. 
 
abaki
Member
 
Avatar
Total Posts:  32
Joined:  2008-07-02
USA
 

Hi there,

I am new user of magento. I am trying to design my own template. But something is confusing me. I cant see the currency on my left block. When I say show template hints, there it is path, but actually it is not seen. Do you know what is the problem ? directory.xml is also configured truely. currecy block is reference to left block.

Smilarly I tried to move search box. I want it at the end of the header and at the center. First, I tried to move it inside the header but I couldn’t. Second, I try to create new static block for 3columns, and put it before the breadcrumbs. But again when I reference that block, search box did not appear.

Can anyone help?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
abaki
Member
 
Avatar
Total Posts:  32
Joined:  2008-07-02
USA
 

ok, I got it, for search box I played a little with boxes.css and now I can see it at the middle.

but however still same problem with currency.?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
willo
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  18
Joined:  2008-06-05
Centurion, Gauteng
 

I’m experiencing a similar problem. It shows when browsing the catalog, but nowhere else.

Willo

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
indian dude
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  13
Joined:  2008-06-15
india
 

i have also same problem regarding in currency.
i have done all changes in layout but no currency is shown at front-end.
but template is shown when i use template path hints.

any one pls help me?
it’s urgent for me.

thank u

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
abaki
Member
 
Avatar
Total Posts:  32
Joined:  2008-07-02
USA
 

ok I got the solution.
when we look at the file currency.phtml there is <?php if($this->getCurrencyCount()>1): ?> which means when you use only one currency dont show it. if you make the code like <?php if($this->getCurrencyCount()>0): ?> then you will see the currency. or just add one more currency.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
indian dude
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  13
Joined:  2008-06-15
india
 

thanks ab_ay for yr suggestion.
now it worked.

thanks again

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top