Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Authorize.net works… sort of… but not all the way
 
swsales
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2008-07-01
 

I’ve been reading thru every forum post pretaining to Authorize.net and have not been able to find this error I am getting.

Here’s a breakdown of what is going on…
1. One Page checkout
2. Everthing operate perfectly till you get to the “Process Order” button.
3. An Alert message posts up that says “undefined”
4. Click continue and it stays on the same page where the “Process Button” is, as if the order have not been processed yet.
5. Cart does not empty and redirect to a sucessful transaction

However,
5. The order actually does get process thru Authorize.net
6. The order does get saved in clients account and everthing seems fine

I really could use some help on this...I’m not as savy as other when it comes to Javascripts and it appears this could be a simiple javascript problem.

Thank you in advance.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
swsales
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2008-07-01
 

FOLOWUPS…

After more testing, I found if you customer does not create an account, the error will not pop up.
But the trans action does not show any success notification, but the order does complete in the system, and does email customer.

Still will stay stuck on last part of the checkout where the process order button is.
-----

At first received an error for “Email is required” alert
I change my Authorize.net settings, to not require email address and I was able to stop this error, but now receive another alert called “Undefined”

Could this still be connected somehow to the Email?
I looked at my Debug logs, and it shows no email address sending to authorize.net.
Is this required went processing the order?

----
I also reinstalled, and this also did not fix the problem.
Same errors still occurs when going thru the checkout using Authorite.net

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
cathyka
Member
 
Total Posts:  62
Joined:  2008-04-03
 

Me too, same error. Any solutions to this? It is keeping me from launching. Please.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
thomasmore
Sr. Member
 
Total Posts:  80
Joined:  2008-10-21
 

So no solution to this? If that’s the case then I don’t feel confident launching with authorize.net.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
zhlmmc
Member
 
Total Posts:  60
Joined:  2008-07-14
 

I’m using 1.1.6, Authorize.NET works for me.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top