Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Image upload problem
 
C3 Media
Member
 
Avatar
Total Posts:  52
Joined:  2008-03-15
Bristol, UK
 

Hi,

Just recently I’m having trouble uploading images.  When I click the ‘Browse Files...’ button, I select an image in the dialog and click ‘Ok’.  Then nothing happens, the filename doesn’t appear below as it used to and clicking ‘Upload Files’ does nothing.  I also have a message at the top of the page:

Image type and information need to be specified for each store view.

This may be related as I don’t remember seeing it before when the upload was working.  I haven’t made any changes to the core code of the admin interface and have not adjusted any settings.

Does anyone know what could be causing the problem?

Many thanks.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Very Clever Stuff
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  90
Joined:  2008-05-06
Sheffield, UK
 

What Magento version and browser are you using? I think I had the same problem with Safari and Firefox in the last-but-one release. (All seems to work fine in the current stable release.)

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top