Magento Forum

   
Dog on front page
 
FlappySocks
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2008-02-05
 

How do I get rid of the Dog on the front page?!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ibasket
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  26
Joined:  2008-06-06
London
 

throw a biscuit over the fence.

only joking…

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
FlappySocks
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2008-02-05
 

Lol. He looks a bit too preoccupied with that laptop for biscuits to me.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ibasket
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  26
Joined:  2008-06-06
London
 

I think he has one of those Vodafone mobile broadband connections. He’s testing it out before he buy’s his bones.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
FlappySocks
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2008-02-05
 

Doggie porn.

So how do I get rid of the pooch?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ibasket
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  26
Joined:  2008-06-06
London
 

I don’t have him on my installation. http://www.magentoservers.eu/neptune/

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
beley
Jr. Member
 
Total Posts:  15
Joined:  2007-08-31
LaGrange, GA
 

You could edit that graphic, change the template to not insert the graphic, etc.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
FlappySocks
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2008-02-05
 

I have just replaced the image with my own one, thanks. For reference, it’s called col_left_callout.jpg

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
chrisandy
Sr. Member
 
Total Posts:  92
Joined:  2007-10-17
 

I’m having a nightmare with this dog!

I want to use an image with a different name in here and I’ve changed every reference to it I can find but he’s still there! Anybody help?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
sherrie
Moderator
 
Avatar
Total Posts:  1655
Joined:  2007-12-14
Waterloo, ON
 

Try changing it in the following file:
• app/design/frontend/default/default/layout/catalog.xml

And then refresh the cache.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
chrisandy
Sr. Member
 
Total Posts:  92
Joined:  2007-10-17
 

Sherrie - are you my guardian angel?

I’ve been struggling with this all day - I got the catalogue.xml part right but it was the cache that was the problem. That caching must be really vigorous?

Thank you very much.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
sherrie
Moderator
 
Avatar
Total Posts:  1655
Joined:  2007-12-14
Waterloo, ON
 

Haha, I doubt that - but you’re welcome. smile

The cache gets people all the time.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top