Magento Forum

Page 1 of 2
implementare TVA
 
Bogdan
Member
 
Total Posts:  42
Joined:  2007-12-05
 

Salut,

A incercat cineva sa implementeze un modul cu TVA sau macar a inceput cautarea ?

In al doilea rand , eu am probleme mari cu 1.0.19870.1 , imi pica cam la 5 zile singur ,are cineva probleme asemanatoare ?

Cu stima ,
Bob

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
smlaci
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  122
Joined:  2008-04-15
Bacau
 

Am incercat eu sa fac din ‘tax’ ala a lor TVA insa am renuntat.
Nu prea are sens sa bagi TVA, ca doar facturile le faci separat din ce program de gestiune folosesti, nu din Magento.
Poti sa scrii undeva ca toate preturile de pe site contin TVA si gata.

Oricum in versiunea 1.1 cica o sa implementeze un modul de TVA.

De picat, nu mi-a picat pina acum.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Bogdan
Member
 
Total Posts:  42
Joined:  2007-12-05
 

sunt deja la 6-a reinstalare a versiunii asteia . pica dupa cateva zile . nush ce drq are .o fi din cauza connect manager?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Bogdan
Member
 
Total Posts:  42
Joined:  2007-12-05
 

ai idee cand este asteptata noua versiune ?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Bogdan
Member
 
Total Posts:  42
Joined:  2007-12-05
 

nuu prea sunteti voi activi :(

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
smlaci
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  122
Joined:  2008-04-15
Bacau
 

la inceputul lui iulie cica ar fi lansarea versiunii 1.1.
nu prea suntem activi pentru ca salariul nu se da pe forum smile

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Bogdan
Member
 
Total Posts:  42
Joined:  2007-12-05
 

corect..in alta ordine de idei aveti cumva un tutorial de css pt web 2.0 ?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
smlaci
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  122
Joined:  2008-04-15
Bacau
 

eu nu. n-am.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ovi_s
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2008-07-30
 

Cum se poate sa introduci C.U.I. pentru firme?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
vali_cd
Member
 
Total Posts:  33
Joined:  2008-10-08
 
ovi_s - 05 August 2008 10:35 PM

Cum se poate sa introduci C.U.I. pentru firme?

ai reusit sa pui CUI-ul si celelalte campuri necesare pentru firme??

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Crial
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2009-01-16
Bucuresti
 

Salut tuturor,

Din pacate observ ca aceasta comunitate este la fel de “activa” ca cea de la presta.

De 3 zile lucrez la un transfer presta-magento a site-ului meu si ca sa gasesc raspunsuri la intrebari trebuie sa caut pe forumul general sau pe cele din celelelalte tari. Pacat.... cred ca inca nu intelegem ideea de Open-Source…

In fine, am gasit solutia pentru TVA. Am implementat-o si functioneaza.

Forumul este in franceza, aveti link aici: http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/16084/

O sa incerc sa traduc pasii importanti:
- Sales>tax>product tax classes : adaugati o clasa noua (ex. TVA)
- Sales>tax>manage tax zones and rates : adaugati o rata noua (ex. TVA Ro) cu rata 19
- Sales>tax>manage tax rules : aici am modificat Retail Customer cu Product Tax Class - TVA, Tax Rate - TVA Ro
- Systeme>configuration>Tax :
Tax classes
Tax Class for Shipping -------None

Calculation
Tax Based On -------Shipping adress
Catalog prices ------- No
Shipping prices ------- No
Apply Tax After Discount -------No
Apply Discount On Prices Including Tax ------- Yes
Apply Tax On -------Original price only

Default tax origin calculation
Default COuntry -------France
Default state -------*
Default Post Code ------- *

Display
Display Cart/Order Prices -------including tax
Display full tax summary -------yes
Display Shipping Prices ------- including tax
Display Product Prices -------including tax

- Systeme>configuration>shipping Setting : Origin : Romania

Setarile le-am facut pe varianta defaul a Magento fara produse Demo.
Liniile de cod nu le-am modificat (inca).

Preturile din FO apar acum cu 19% inclus.
Nu stiu cum este facturarea, dar o sa aflu. Dupa cum am zis de-abia am inceput smile

O zi frumoasa,

Andrei

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
andiszek
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2008-11-02
 

Crial,
mersi mult de tot ptr explicatie.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
andiszek
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2008-11-02
 

ok, am incercat ce a scris Crial si functioneaza.
factura contine TVA acuma, dar e denumita “Tax”. trebuie aflat unde se schimba si denumirea aia.

produsele se introduc acuma fara TVA in catalog, iar Magento adauga cei 19%.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
linked
Jr. Member
 
Total Posts:  6
Joined:  2009-03-12
 

si la invoice, cum poate fi facut sa arate TVA-ul pe fiecare produs? am vazut ca arata doar totalul..

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
bstdevelopment
Member
 
Total Posts:  48
Joined:  2008-04-14
 

am vazut ca cineva a cautat conversia = presta => magento.

din pacate desi magento e mai bun - n-am gasit o solutie pentru hosting - dar care sa mi-o permit - nu 350 de euro pentru un server dedicat (pt ca viteza magento sa fie comparabila cu presta)

in alta ordine de idei voi unde ati gazduit magento si de ce ati pleca de la presta sa alegeti magento

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
andiszek
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2008-11-02
 

din pacate solutia cu implementare de TVA strica preturile, si anume:

la unele preturi, in loc sa am pretul final (inclusiv TVA) de (sa zicem) 14.00, am 13.99
la altele, in loc de 16.00 am 16.01

ca sa obtin pretul final fac asa:

introduc 11,764 (in admin) sa obtin 14.00 in frontend (si primesc 13.99 pretul final)
introduc 13,445 (in admin) sa obtin 16.00 (si primesc 16.01 pretul final)
se pare ca eroarea are legatura cu a 3a cifra de dupa virgula: daca e sub 5, imi face xx.99, daca e 5 sau peste, imi face xx.01

stie cineva cum se pot rotunji preturile la xx.00?
pana una alta dezactivez TVA-ul, nu am ce face:(

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top
Page 1 of 2