Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Presentation: Stefan Gagner, Mei Ya Service
 
sgagner
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  2
Joined:  2007-11-28
Norrköping, Sweden
 

Hej alla!

Jag heter som alla kan se, Stefan Gagner och driver företaget Mei Ya Service där jag är webkonsult på heltid sedan några år. Jag har dock varit aktiv i databranchen på heltid sedan 1994 som översättare, konsult och programdistributör i företagen Svenska WordCraft och XposIT.
Min bakgrund är ännu mer brokig med flera års arbete som teatertekniker, ljudtekniker, kökskontruktör och en massa annat.
Jag jobbar dagligen ihop med min fru som driver skönhetssalong och det fungerar, konstigt nog, jättebra.
2006 upptäckte jag Joomla och kom därigenom djupare in i OpenSource-världen, som jag uppskattar mycket. Joomla är i dag min huvudsakliga sysselsättning och jag är mycket aktiv i det svenska forumet där. Jag har specialiserat mig på att göra mallar och video tutorials.
Magento dök upp som en frisk fläkt in i E-Commerce svängen och jag nappade direkt. Jag såg genast potentialen och häpnade över hur bra gjort systemet är och att äntligen OScommerce och ZenCart kan känna sig rejält överkörda på alla tekniska plan.
Magento är ett bra exempel på en ny generation av system för öppen källkod. Man kan se att flera system och komponenter nu tagit ett rejält kliv in på banan och gör produkter som är enkla att använda, att installera och att underhålla. Dessutom är de möjliga att göra attraktiva till utseendet på relativt enkelt sätt.
Jag deltar gärna i detta community och bidrar med det jag kan.

Jag har börjat mjukt med att justera den svenska översättning av Magento som jag laddade ned igår och justerat under dagen. Jag hittade en hel del som jag tyckte behövde justeras men det är förstås fritt fram att acceptera det eller kasta bort det.
Filen finns bifogad till ett annat meddelande som jag postat i en annan tråd om översättningar här ovan.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top