Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

endless loop
 
N6REJ
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2008-06-15
 

I’m getting an endless loop right after the database/pw section of the installer.  Nothing seems to fix it

http://hallhome.lan/magento/index.php/install/index.php/install/index.php/install/index.php/install/index.php/install/index.php/install/index.php/install/index.php/install/index.php/install/index.php/install/index.php/install/index.php/install/index.php/install/index.php/install/index.php/install/index.php/install/index.php/install/index.php/install/index.php/install/?SID=09eea7a006bb088aca3fbb5046d13dc0

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
cgad
Jr. Member
 
Total Posts:  12
Joined:  2008-03-31
 

same with me hmmm i don’t get it. i disabled the base url checking in the install but it did’t help..

if i recall the installprocess the .css can’t be found anymore. must be that magento sets a flag “installed” or something.

i’m installing 1.0.19870 because i have to migrate some data.

can somebody help?

thanks in advance,
chris

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top