Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Category Navigation Doesn’t Show [solved]
 
rdunajewski
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2008-06-12
 

I can’t seem to get the navigation links to show on either the top or left side of pages, even from a default installation. I added some categories and products and they’re all active/enabled, but still nothing. I’ve scoured through the Configuration section of the admin and poured over the User Guide, but can’t find any information.

The products are also visible if I do a search, so everything is populated properly.

What am I missing?

Image Attachments
2008-06-12_193556.jpg
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
rdunajewski
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2008-06-12
 

Still haven’t found a solution to this problem. I’m sure it’s a simple mistake somewhere, but for what it’s worth I can’t find the problem. I’d think if this were an issue with the new version, everyone would have this problem.

Like I said, I set up several categories and products and have them all enabled, and even did a fresh installation (including DB removal) to ensure everything was cleared out. I have the templates for the navigation, but still nothing shows up.

I’m using the most recent version, 1.0.19870.2 with no extensions.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
adimagento
Guru
 
Avatar
Total Posts:  626
Joined:  2007-08-29
Los Angeles, CA
 

You will need to assign them to the root category of your site.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
rdunajewski
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2008-06-12
 

Correction. I found the problem. I needed to specify which Category is the Root Category in the Manage Stores section. Nothing was selected there.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top